Cautare

8069 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (2.84 secunde)
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor. ... Proiectul ii apartine jurnalistului francez de origine romana Nicolas Don.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Ce perceptie au romanii despre televiziunea publica Mai putin de jumatate dintre romani apreciaza ca TVR se indreapta "intr-o directie buna" dupa "schimbarile petrecute in aceasta institutie in ultimul timp", dar si mai putini cred ca TVR se duce intr-o directie gresita sau nu se pot pronunta inca in acest sens, potrivit unui sondaj realizat de CURS pentru Televiziunea publica.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru. Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24.
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
Ne miram ca democratia a venit peste noi cu mai multe rele decat cu lucruri bune, dar nu ne gandim ca tine de puterea noastra de a filtra ceea ce ni se ofera pe tava, in functie de dorinta de dezvoltare ca individ a fiecaruia.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale. Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri.
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri. In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, isi face lobby in partid pentru a prelua postul de premier, in eventualitatea unei remanieri guvernamentale.
Cum va fi vremea de Craciun / AmosNews Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru perioada 14-27 Decembrie 2015: Banat In perioada 15-17 decembrie, temperaturile vor fi in scadere si vor deveni apropiate de cele normale in a doua parte a lunii decembrie, cu 2-5 grade ziua si -3-0 grade noaptea.
Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, legate de demisia din functie in cazul suspendarii sale de catre Parlament, i-au oferit premierului Tariceanu ocazia de a califica un astfel de comportament al sefului statului ca expresie a unei disperari si cautarii de solutii politicianiste.
Sansele suspendarii sunt de 100% iar sansele demiterii sunt de 88%. Pentru ca Iohanis sa fie demis la un eventual referendum trebuie indeplinite concomitent 2 conditii:
Ce dezastru ar putea aduce alegerile de anul viitor (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Nu, nu ne referim la posibilitatea ca PDL sa ia un nou mandat, ori la ascensiunea partidelor extremiste, si nici la faramitarea scenei politice dupa ce abia se reusise, in ultimii ani, polarizarea ei.
Puteti citi in continuare, preluat dupa site-ul PSD, transcriptul celei de-a doua parti a Conferintei de presa sustinuta de presedintele PSD, Victor Ponta ,dupa sedinta BPN din 12 iulie 2010. ... Domnul Crin Antonescu spunea ca PSD nu ar fi interesat de o actiune unitara a opozitiei.
De fapt, pentru ce formula pledeaza UDMR? ... Jurnalul National:De fapt, ce varianta ar avantaja formatiunea pe care o conduceti? ... Nu luam decizii in functie de ceea ce ne avantajeaza sau nu.
Guvernul a demisionat si Basescu plus guvernantii vor alegeri anticipate. Gestul Guvernului era unul de asteptat, cel putin de noi ziaristii, prefecturile au primit ieri dimineata circulare prin care li se cerea o estimare a costurilor pentru organizarea de alegeri.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local. ... Duminica, incepand cu ora 7.00, alegatorii din 20 de localitati sunt chemati din nou la urne in cadrul unor alegeri locale partiale.
Domnule Victor Ponta, USL a decis ca, de la 1 februarie, deputatii si senatorii Uniunii sa recurga la un protest parlamentar.
o vom schimba daca ajungem la Putere' Scandalul locurilor vacante din Parlament redeschide discutia asupra legii electorale. Guvernul trebuia sa organizeze alegeri partiale in colegiile vacante pana la data de 15 ianuarie, dar nu s-a demarat nicio procedura.
Exprimarea libera prin vot in cadrul unor alegeri la fel de libere este, pana la urma, pilonul democratiei. Orice obstructionare a acestei manifestari duce automat la indepartarea de democratia constitutionala. Mai mult, negarea rezultatului oricarui proces de votare indica un declin spre dictatura.
google-analytics.com